Se zlatem na věčné časy



Proč investovat do vzácných kovů?

Investice do vzácných kovů představuje neporazitelnou jistotu a odolnost.

          1. Proto je taková oblíbená právě v krizemi zmítaných dobách.

          2. Prostřednictvím Vašich drahých kovů máte k dispozici univerzální měnu, která je vždy a všude akceptovaná.

          3. I když jsou kurzy kolísavé, vlastní hodnota zůstane dlouhodobě stabilní.

 


Historie projektu

 V poslední době čím dále, tím více lidi se zajímá o investování do drahých kovů. I já podlehla kouzlu zlata a začala shromažďovat na této stránce různé články z internetu a tisku a také odkazy na zajímavé informace v této oblasti. Rovněž jsem se seznámila s různými společnostmi, prostřednictvím kterých lze realizovat nákup investičních drahých kovů. Jako nejzajímavější se mi jeví společnost Emgoldex.Více informace v : 101010 Seznameni s Emgoldex.doc (316,5 kB)

www.gold4you.emgoldex.com  www.gold4all.emgoldex.com   GoldIsMoney

prezentace společnosti EMGOLDEX v ČJ ke stažení: https://www.uschovna.cz/zasilka/AGNZZE58CER94XZU
Velikost zásilky: 16.2 MB
Uloženo do: 16.12.2010

Soubory v zásilce:
        101010 Seznameni s Emgoldex.doc (316.5 kB)         01.11.10 PREZENTACE EMGOLDEX CZ 2.ppt (15.9 MB)


O investičním zlatě

   Zlato je finanční jistota. Jak historie mnohokrát ukázala, je zlato nejlepší ochranou před finanční katastrofou a spolehlivě pomáhá zmírnit dopady ekonomických krizí. I v případě astronomické inflace nebo rozpadu finančního trhu poskytuje zlato bezpečí a jistotu. Ke zlatu se lidé v případě velkých krizí uchylují tradičně a instinktivně.

   Zlato je nezávislé na vládách, měnách, produktivitě a dalších lokálních ekonomických a politických faktorech – jeho světovou cenu ovlivnit nemohou.

   Se zlatem se obchoduje 24 hodin denně. Zlato je univerzální celosvětová „měna“, kterou můžete prodat kdykoliv a kdekoliv na světě. Za posledních 5 let cena zlata stoupla více než dvojnásobně a jeho další růst podle světových analytiků můžeme očekávat.

 

   S účinností od 1.7.2006 vstoupila v platnost směrnice Rady Evropského společenství, která upravuje zvláštní režim pro investiční zlato. Investiční zlato jsou cihličky uváděné na trhy zlata rafineriemi. Toto investiční zlato se prodává bez DPH.


Zlato nezná dluhy a přežije jakoukoliv krizi


Na semináři společnosti IQ-Invest (9.12.2009)